- Tytuł:
- Wpływ zróżnicowanego systemu chowu kur na zawartość luteiny w jajach
- Współwytwórcy:
-
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu. Wydział Nauk o Żywności. Katedra Technologii Surowców Zwierzęcych i Zarządzania Jakością
Jarosz, Bogdan
Kaźmierska, Małgorzata
Kosmalski, Bartosz
Uniwersytet Mikołaja Kopernika
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu. Wydział Nauk o Żywności. Katedra Chemii
Ligor, Magdalena
Trziszka, Tadeusz - Data publikacji:
- 2011
- Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- polski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł