- Tytuł:
- Zastosowanie modeli matematycznych do opisu izoterm adsorpcji pary wodnej suszonej marchwi purpurowej i pomarańczowej
- Współwytwórcy:
-
Janiak, Grzegorz
Kidoń, Marcin
Nowacka, Małgorzata
Czapski, Janusz
Witrowa-Rajchert, Dorota
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu. Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Wydział Nauk o Żywności. Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji - Data publikacji:
- 2012
- Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- polski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł