- Tytuł:
- Biochemical and microbiological changes in cheese inoculated with Yarrowia lipolytica yeast
- Współwytwórcy:
-
Połomska, Xymena
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu. Wydział Nauk o Żywności. Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności
Dąbrowska, Anna
Wojtatowicz, Maria
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu. Wydział Nauk o Żywności. Katedra Technologii Surowców Zwierzęcych i Zarządzania Jakością
Babij, Konrad
Szołtysik, Marek
Pokora, Marta
Zambrowicz, Aleksandra
Chrzanowska, Józefa - Data publikacji:
- 2013
- Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- angielski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł