- Tytuł:
- Ocena przydatności technologicznej wybranych odmian jabłek pod względem potencjału brązowienia
- Autorzy:
- Jabłońska-Ryś, Ewa
- Współwytwórcy:
-
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii. Katedra Technologii Owoców, Warzyw i Grzybów
Gustaw, Waldemar
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii. Katedra Technologii Mięsa i Zarządzania Jakością
Latoch, Agnieszka - Data publikacji:
- 2014
- Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- polski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł