- Tytuł:
- Jakość mięsa jagniąt rasy kamienieckiej pochodzącego z różnych elementów tuszy
- Współwytwórcy:
-
Tański, Zenon
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie. Wydział Bioinżynierii Zwierząt. Katedra Żywienia Zwierząt i Paszoznawstwa
Kubiak, Dorota
Hnatyk, Natalia
Koba-Kowalczyk, Milena
Winarski, Rafał
Daszkiewicz, Tomasz
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie. Wydział Bioinżynierii Zwierząt. Katedra Hodowli Owiec i Kóz
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie. Wydział Bioinżynierii Zwierząt. Katedra Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych
Milewski, Stanisław
Purwin, Cezary - Data publikacji:
- 2014
- Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- polski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł