Tytuł pozycji:
100 potraw z jaj
- Tytuł:
-
100 potraw z jaj
- Autorzy:
-
Kiewnarska, Elżbieta (1871-1944)
- Data publikacji:
-
[1928]
- Wydawca:
-
Warszawa : Towarzystwo Wyd. "Bluszcz" ([s.l. : s.n.])
- Tematy:
-
Jajka - kucharstwo i przetwórstwo
- Źródło:
-
Biblioteka Narodowa
- Język:
-
polski
- Prawa:
-
Domena Publiczna. Wolno zwielokrotniać, zmieniać i rozpowszechniać oraz wykonywać utwór, nawet w celach komercyjnych, bez konieczności pytania o zgodę. Wykorzystując utwór należy pamiętać o poszanowaniu autorskich praw osobistych Twórcy.
http://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/
- Dostawca treści:
-
Academica
-
Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Obiekt zdigitalizowany w lepszej jakości: https://polona.pl/item/94200910