Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Stabilność karotenoidów w żywności

Tytuł:
Stabilność karotenoidów w żywności
Autorzy:
Szterk, Arkadiusz
Współwytwórcy:
Lewicki, Piotr Paweł (1937-2011)
Państwowa Wyższa Szkoła Informatyki i Przedsiębiorczości w Łomży. Instytut Technologii Żywności i Gastronomi
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Wydział Nauk o Żywności
Data publikacji:
2009
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Streszcz. ang.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies