- Tytuł:
- Bakterie probiotyczne w produktach mięsnych
- Autorzy:
- Dolatowski, Zbigniew J.
- Współwytwórcy:
-
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji. Katedra Technologii Gastronomicznej i Higieny Żywności
Kołożyn-Krajewska, Danuta
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii. Katedra Technologii Mięsa i Zarządzania Jakością - Data publikacji:
- 2010
- Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- polski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł