Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 1, Składniki żywności

Tytuł:
Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 1, Składniki żywności
Współwytwórcy:
Cybulska, Emilia Barbara
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Sikorski, Zdzisław Edmund (1930- ). Red.
Data publikacji:
2007
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tematy:
Żywność - chemia
Żywność - technologia
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN
Dostawca treści:
Academica
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.

podręczniki akademickie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies