Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zawartość błonnika w diecie a umieralność : badanie NIH-AARP Diet and Health

Tytuł:
Zawartość błonnika w diecie a umieralność : badanie NIH-AARP Diet and Health
Autorzy:
Włoch-Kopeć, Dorota
Współwytwórcy:
Bała, Małgorzata
Jaeschke, Roman
Szostak, Wiktor B. (1933- ). Komentarz
Data publikacji:
2011
Tematy:
Dietetyka
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Omówienie art.: Dietary fiber intake and mortality in the NIH-AARP Diet and Health Study. W: Archives of Internal Medicine, 2011; 171: 1061-1068.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies