Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Spożycie owoców a ryzyko cukrzycy typu 2 w długoterminowych badaniach kohortowych

Tytuł:
Spożycie owoców a ryzyko cukrzycy typu 2 w długoterminowych badaniach kohortowych
Autorzy:
Włoch-Kopeć, Dorota
Współwytwórcy:
Olszanecka-Glinianowicz, Magdalena. Komentarz
Bała, Małgorzata
Jaeschke, Roman
Data publikacji:
2013
Tematy:
Dietetyka
Cukrzyca - leczenie
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Omówienie art. : Fruit consumption and risk of type 2 diabetes: results from three prospective longitudinal cohort studies I. Muraki i wsp. BMJ, 2013.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies