Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Mleko : oznaczanie punktu zamarzania : metoda z zastosowaniem krioskopu termistorowego (metoda odniesienia)

Tytuł:
Mleko : oznaczanie punktu zamarzania : metoda z zastosowaniem krioskopu termistorowego (metoda odniesienia)
Współwytwórcy:
Polski Komitet Normalizacyjny
Data publikacji:
cop. 2009
Wydawca:
Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, cop. 2009
Tematy:
Mleko - badanie - normalizacja
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Dostawca treści:
Academica
Inne
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Dokument online dostępny w Repozytorium Dokumentów Elektronicznych BN.

Na wniosek Komitetu Technicznego nr 35 ds. Mleka i Przetworów Mlecznych Norma Europejska EN ISO 5764:2009 Milk - determination of freezing point - thermistor cryoscope method (Reference method) (ISO 5764:2009) ma status Polskiej Normy.

Tyt. z ekranu tyt.

Tekst ang., tyt. z ekranu tyt. pol.

dokumenty elektroniczne

Norma wprowadza EN ISO 5764:2009, ISO 5764:2009; zastępuje PN-EN ISO 5764:2004; zatwierdzona - czerwiec 2009 r.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies