Tytuł pozycji:
Mleko : oznaczanie punktu zamarzania : metoda z zastosowaniem krioskopu termistorowego (metoda odniesienia)
- Tytuł:
-
Mleko : oznaczanie punktu zamarzania : metoda z zastosowaniem krioskopu termistorowego (metoda odniesienia)
- Współwytwórcy:
-
Polski Komitet Normalizacyjny
- Data publikacji:
-
cop. 2009
- Wydawca:
-
Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, cop. 2009
- Tematy:
-
Mleko - badanie - normalizacja
- Źródło:
-
Biblioteka Narodowa
- Język:
-
angielski
- Prawa:
-
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
- Dostawca treści:
-
Academica
-
Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Dokument online dostępny w Repozytorium Dokumentów Elektronicznych BN.
Na wniosek Komitetu Technicznego nr 35 ds. Mleka i Przetworów Mlecznych Norma Europejska EN ISO 5764:2009 Milk - determination of freezing point - thermistor cryoscope method (Reference method) (ISO 5764:2009) ma status Polskiej Normy.
Tyt. z ekranu tyt.
Tekst ang., tyt. z ekranu tyt. pol.
dokumenty elektroniczne
Norma wprowadza EN ISO 5764:2009, ISO 5764:2009; zastępuje PN-EN ISO 5764:2004; zatwierdzona - czerwiec 2009 r.