Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Mikrobiologia żywności i pasz : wytyczne do szacowania niepewności pomiaru w metodach ilościowych

Tytuł:
Mikrobiologia żywności i pasz : wytyczne do szacowania niepewności pomiaru w metodach ilościowych
Współwytwórcy:
Polski Komitet Normalizacyjny
Data publikacji:
cop. 2011
Wydawca:
Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, cop. 2011
Tematy:
Pasza - badanie - metody - normalizacja
Żywność - mikrobiologia - badanie - normalizacja
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Inne
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Tyt. z ekranu tyt.

Specyfikacja Techniczna ISO/TS 19036:2006 z włączoną zmianą A1:2009 ma status Specyfikacji Technicznej PKN.

Dokument online dostępny w Repozytorium Dokumentów Elektronicznych BN.

Specyfikacja Techniczna wprowadza ISO/TS 19036:2006+A1:2009, lipiec 2011.

Specyfikacja opracowana przez KT nr 3 ds. Mikrobiologii Żywności i zatwierdzona przez prezesa PKN dnia 24 czerwca 2011 r.

Bibliogr.

dokumenty elektroniczne

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies