Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Mikrobiologia żywności i pasz : przygotowanie próbek, zawiesiny wyjściowej i rozcieńczeń dziesięciokrotnych do badań mikrobiologicznych. Cz. 5, Specyficzne zasady przygotowania mleka i przetworów mlecznych

Tytuł:
Mikrobiologia żywności i pasz : przygotowanie próbek, zawiesiny wyjściowej i rozcieńczeń dziesięciokrotnych do badań mikrobiologicznych. Cz. 5, Specyficzne zasady przygotowania mleka i przetworów mlecznych
Współwytwórcy:
Polski Komitet Normalizacyjny
Data publikacji:
cop. 2010
Wydawca:
Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, cop. 2010
Tematy:
Przemysł rolno-spożywczy - higiena - normalizacja
Przemysł rolno-spożywczy - mikrobiologia - normalizacja
Żywność - mikrobiologia - badanie - metody - normalizacja
Żywność - higiena - badanie - metody - normalizacja
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Inne
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Tyt. z ekranu tyt.

Norma opracowana przez KT nr 3 ds. Mikrobiologii Żywności i zatwierdzona przez prezesa PKN dnia 29 listopada 2010 r.

Norma wprowadza EN ISO 6887-5:2010, ISO 6887-5:2010; zastępuje PN-EN ISO 6887-5:2010.

Dokument online dostępny w Repozytorium Dokumentów Elektronicznych BN.

Norma Europejska EN ISO 6887-5:2010 ma status Polskiej Normy.

Bibliogr.

dokumenty elektroniczne

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies