Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ procesów technologicznych na zmiany potencjału antyoksydacyjnego i parametry barwy soków jabłkowych

Tytuł:
Wpływ procesów technologicznych na zmiany potencjału antyoksydacyjnego i parametry barwy soków jabłkowych
Współwytwórcy:
Gibas, Weronika
Synowiec-Wojtarowicz, Agnieszka
Kudelski, Adam
Pawłowska-Góral, Katarzyna
Bielińska, Aleksandra
Musik, Magdalena
Data publikacji:
2012
Tematy:
Biochemia
Technologia żywności
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Streszcz. ang.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies