Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Kucharz doskonały : dziedzictwo kulinarne w pracy nauczycieli szkół gastronomicznych

Tytuł:
Kucharz doskonały : dziedzictwo kulinarne w pracy nauczycieli szkół gastronomicznych
Współwytwórcy:
Szymanderska, Hanna (1944-2014). Red.
Lendzion, Krzysztof. Red.
Instytut Badań i Edukacji
Data publikacji:
2014
Wydawca:
Olsztyn : Instytut Badań i Edukacji
Tematy:
Kucharstwo - nauczanie
Kucharstwo - Polska
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
przepisy kulinarne

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies