Tytuł pozycji:
Wybrane parametry jakościowe zbóż wpływające na jakość mąk pszennych oraz wartość wypiekową pieczywa. Cz. 1, Właściwości fizykochemiczne ziarna pszenicy i cechy wypiekowe mąki
- Tytuł:
-
Wybrane parametry jakościowe zbóż wpływające na jakość mąk pszennych oraz wartość wypiekową pieczywa. Cz. 1, Właściwości fizykochemiczne ziarna pszenicy i cechy wypiekowe mąki
- Autorzy:
-
Rogozińska, Ilona
- Współwytwórcy:
-
Sadkiewicz, Józef
- Data publikacji:
-
2009
- Źródło:
-
Biblioteka Narodowa
- Język:
-
polski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
- Dostawca treści:
-
Academica
-
Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie