Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Starter cultures for lactic acid fermentation of sweet pepper, pattypan squash and tomatoes

Tytuł:
Starter cultures for lactic acid fermentation of sweet pepper, pattypan squash and tomatoes
Współwytwórcy:
Piasecka-Jóźwiak, Katarzyna
Kliszcz, Monika
Rozmierska, Joanna
Stecka, Krystyna M.
Skąpska, Sylwia
Chabłowska, Beata
Szkudzińska-Rzeszowiak, Emilia
Data publikacji:
2013
Tematy:
Żywność
Rolnictwo
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliogr.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies