Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Antimicrobial activity and cytotoxicity of picolinic acid and selected picolinates as new potential food preservatives

Tytuł:
Antimicrobial activity and cytotoxicity of picolinic acid and selected picolinates as new potential food preservatives
Współwytwórcy:
Świsłocka, Renata
Pałka, Jerzy (1952- )
Naliwajko, Sylwia Katarzyna
Lewandowski, Włodzimierz (1946- )
Borawska, Maria Halina (1949- )
Markiewicz-Żukowska, Renata
Data publikacji:
2008
Tematy:
Technologia żywności
Dietetyka
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliogr.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies