Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Przemiany w żwaczu kwasów tłuszczowych paszy i ich wpływ na skład chemiczny tłuszczu mleka

Tytuł:
Przemiany w żwaczu kwasów tłuszczowych paszy i ich wpływ na skład chemiczny tłuszczu mleka
Współwytwórcy:
Preś, Jerzy (1926- )
Twardoń, Jan (1953- )
Kuczaj, Marian (1955- )
Łuczak, Wacław
Kinal, Stefania
Szulc, Tadeusz (1942- )
Data publikacji:
2011
Tematy:
Zootechnika
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliogr.

Streszcz. ang.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies