Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Nutraceutyki a żywność funkcjonalna, podobieństwa i różnice : podział nutraceutyków i bezpieczeństwo ich stosowania

Tytuł:
Nutraceutyki a żywność funkcjonalna, podobieństwa i różnice : podział nutraceutyków i bezpieczeństwo ich stosowania
Autorzy:
Schlegel-Zawadzka, Małgorzata (1954- )
Współwytwórcy:
Krzyżewska, Krystyna
Data publikacji:
2008
Tematy:
Dietetyka
Żywność
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Streszcz. ang.

Bibliogr., netogr.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies