Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Changes of physiological and genetic indices of Lycopersicon esculentum Mill. by cadmium under different acidicity and nutrition

Tytuł:
Changes of physiological and genetic indices of Lycopersicon esculentum Mill. by cadmium under different acidicity and nutrition
Współwytwórcy:
Brazaitytė, A.
Burbulis, N.
Juknys, R.
Stanys, V.
Bobinas, Č.
Šikšnianienė, J.B.
Sliesaravičius, A.
Baranauskis, K.
Duchovskis, P.
Duchovskienė, L.
Januškaitienė, I.
Ramaškevičienė, A.
Data publikacji:
Sun Jan 01 01:01:00 CET 2006
Tematy:
Pomidory - genetyka
Pomidory - fizjologia
Kadm - a pomidory
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliogr.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies