Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Emulsja antymikrobiologiczna na bazie olejku cynamonowego do tworzenia aktywnych powłok na materiałach opakowaniowych pochodzenia celulozowego

Tytuł:
Emulsja antymikrobiologiczna na bazie olejku cynamonowego do tworzenia aktywnych powłok na materiałach opakowaniowych pochodzenia celulozowego
Autorzy:
Tan, Qihao
Współwytwórcy:
Sumińska, Patrycja
Bartkowiak, Artur
Data publikacji:
2014
Tematy:
Żywność - opakowania - materiały - badanie
Opakowania papierowe - technologia - doświadczalnictwo
Drobnoustroje - a żywność
Olejki eteryczne - stosowanie
Drobnoustroje - zwalczanie - metody
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
materiały konferencyjne

Bibliogr.

dokumenty elektroniczne

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies