Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Czy czas parzenia yerba mate oraz liczba kolejnych zalań suszu wpływają na aktywność przeciwutleniającą naparu?

Tytuł:
Czy czas parzenia yerba mate oraz liczba kolejnych zalań suszu wpływają na aktywność przeciwutleniającą naparu?
Współwytwórcy:
Żmuda, Katarzyna (nauki rolnicze)
Pietrowska-Borek, Małgorzata
Malec, Aneta
Bączek-Kwinta, Renata
Data publikacji:
2013
Tematy:
Yerba mate - biochemia - doświadczalnictwo
Przeciwutleniacze - biochemia - doświadczalnictwo
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Streszcz. ang.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies