Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Partial characterization and optimization of production of extracellular α-amylase from Bacillus subtilis isolated from culturable cow dung microflora

Tytuł:
Partial characterization and optimization of production of extracellular α-amylase from Bacillus subtilis isolated from culturable cow dung microflora
Współwytwórcy:
Ray, Ramesh C.
Padmaja, Gourikutti
Kar, Shaktimay
Swain, Manas R.
Data publikacji:
2006
Tematy:
Laseczka sienna - biochemia
Amylazy - biochemia
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliogr.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies