Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ diety na ryzyko rozwoju pierwotnego nadciśnienia tętniczego : zalecenia dietetyczne stosowane w prewencji nadciśnienia tętniczego

Tytuł:
Wpływ diety na ryzyko rozwoju pierwotnego nadciśnienia tętniczego : zalecenia dietetyczne stosowane w prewencji nadciśnienia tętniczego
Współwytwórcy:
Grabowska, Hanna
Grabowski, Władysław (medycyna)
Gaworska-Krzemińska, Aleksandra
Grzegorczyk, Michał
Flis, Agata
Narkiewicz, Krzysztof (1962- )
Data publikacji:
2011
Tematy:
Odżywianie
Nadciśnienie tętnicze
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Streszcz. ang.

Bibliogr., netogr.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies