Tytuł pozycji:
Wpływ bioflawonoidów na jakość produktów spożywczych. Cz. 2, Bioflawonoidy z grejpfruta jako naturalne substancje konserwujące mięso
- Tytuł:
-
Wpływ bioflawonoidów na jakość produktów spożywczych. Cz. 2, Bioflawonoidy z grejpfruta jako naturalne substancje konserwujące mięso
- Autorzy:
-
Waszkiewicz-Robak, Bożena
- Współwytwórcy:
-
Słociak, Emilia
- Data publikacji:
-
2004
- Źródło:
-
Biblioteka Narodowa
- Język:
-
polski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
- Dostawca treści:
-
Academica
-
Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie