Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Risk assessment for infants exposed to furan from ready-to-eat thermally processed food products in Poland

Tytuł:
Risk assessment for infants exposed to furan from ready-to-eat thermally processed food products in Poland
Współwytwórcy:
Ludwicki, Jan Krzysztof (1946- )
Struciński, Paweł
Starski, Andrzej
Hernik, Agnieszka
Korcz, Wojciech
Góralczyk, Katarzyna
Czaja, Katarzyna
Minorczyk, Maria
Łyczewska, Monika
Data publikacji:
2012
Tematy:
Niemowlę - żywienie
Toksykologia
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliogr.

Streszcz. pol.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies