Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ stanu odżywienia chorych na wyniki chirurgicznego leczenia choroby Leśniowskiego i Crohna = The impact of the nutritional state of patients on the results of the surgical treatment of Crohns disease

Tytuł:
Wpływ stanu odżywienia chorych na wyniki chirurgicznego leczenia choroby Leśniowskiego i Crohna = The impact of the nutritional state of patients on the results of the surgical treatment of Crohns disease
Autorzy:
Skowrońska-Piekarska, Urszula
Współwytwórcy:
Matysiak, Konrad
Sowińska-Seidler, Anna
Data publikacji:
2013
Tematy:
Chirurgia
Gastroenterologia
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliogr.

Tekst równol. pol., ang.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies