- Tytuł:
- Wydział Nauki o Żywności : Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
- Autorzy:
- Adamczak, Marek (technolog żywności)
- Współwytwórcy:
-
Staniewski, Bogusław
Kiełczewska, Katarzyna Izabela
Łaniewska-Trokenheim, Łucja
Żywica, Ryszard
Konopka, Iwona
Zander, Lidia
Kłębukowska, Lucyna
Pracownia Wydawnicza "ElSet", Elżbieta Skóra
Darewicz, Małgorzata
Gujska, Elżbieta
Wieczorek, Zbigniew (nauki biologiczne)
Gumińska, Grażyna
Mozolewski, Wacław
Kwiatkowska, Aleksandra Maria
Borowska, Julita
Wądołowska, Lidia - Data publikacji:
- 2015
- Wydawca:
- Olsztyn : Pracownia Wydawnicza "Elset"
- Tematy:
-
Żywność - technologia - szkolnictwo wyższe - Polska
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski (Olsztyn). Wydział Nauki o Żywności
Olsztyn (woj. warmińsko-mazurskie) - szkolnictwo wyższe - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- polski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Dostawca treści:
- Academica
- Książka