Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The effect of oleanolic and ursolic acids on the hemolytic properties and biofilm formation of Listeria monocytogenes

Tytuł:
The effect of oleanolic and ursolic acids on the hemolytic properties and biofilm formation of Listeria monocytogenes
Współwytwórcy:
Markowska, Katarzyna (biolog)
Janiszowska, Wirginia
Kurek, Anna (biolog)
Wolska, Krystyna I. (1946- )
Grudniak, Anna Maria
Data publikacji:
2014
Tematy:
Mikrobiologia
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliogr.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies