Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Intensyfikacja wykorzystania ekstraktu chmielowego do produkcji piwa / Urszula Skorek, Zbigniwe Hubicki, Edward Rój ; Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej, Lublin, Instytut Nawozów Sztucznych, Puławy.

Tytuł:
Intensyfikacja wykorzystania ekstraktu chmielowego do produkcji piwa / Urszula Skorek, Zbigniwe Hubicki, Edward Rój ; Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej, Lublin, Instytut Nawozów Sztucznych, Puławy.
Autorzy:
Skorek, Urszula
Współwytwórcy:
Instytut Nawozów Sztucznych
Rój, Edward
Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej
Hubicki, Zbigniew
Data publikacji:
2011
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliogr.

Materiały z konferencji: VII Ogólnopolska Szkoleniowa Konferencja Naukowo-Techniczna "Szanse i możliwości branży chemicznej w Unii Europejskiej"; Ustroń-Jaszowiec, Polska, 1-4 marca 2011.

Streszcz. ang.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies