Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Otrzymywanie białka niskotemperaturowego mocno żelującego (żelatyny) metodami chemicznymi = Preparation of low temperature strongly gelling protein (gelatine) by chemical methods

Tytuł:
Otrzymywanie białka niskotemperaturowego mocno żelującego (żelatyny) metodami chemicznymi = Preparation of low temperature strongly gelling protein (gelatine) by chemical methods
Autorzy:
Kowalski, Zygmunt
Współwytwórcy:
Politechnika Krakowska im. Tadeusza Kościuszki. Wydział Inżynierii i Technologii Chemicznej. Instytut Chemii i Technologii Nieorganicznej
Banach, Marcin
Makara, Agnieszka
Data publikacji:
2011
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliogr.

Tekst równol. pol., ang.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies