Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Heterocykliczne aminy aromatyczne (HAA) w żywności : metody wyodrębniania, oczyszczania i oznaczania jakościowo-ilościowego

Tytuł:
Heterocykliczne aminy aromatyczne (HAA) w żywności : metody wyodrębniania, oczyszczania i oznaczania jakościowo-ilościowego
Współwytwórcy:
Damasiewicz-Bodzek, Aleksandra
Janoszka, Beata
Stróżyk, Małgorzata
Błaszczyk, Urszula (biologia medyczna)
Warzecha, Lidia (1949- )
Data publikacji:
2002
Tematy:
Żywność
Biochemia
Onkologia
Toksykologia
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliogr.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies