Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zawartośc wybranych makro- i mikroelementów oraz pierwiastków toksycznych w owocach orzecha włoskiego

Tytuł:
Zawartośc wybranych makro- i mikroelementów oraz pierwiastków toksycznych w owocach orzecha włoskiego
Współwytwórcy:
Nowak-Polakowska, Halina
Markiewicz, Emilia
Zadernowski, Ryszard
Markiewicz, Kazimierz (technolog żywności)
Bojarska, Justyna E.
Łojko, Romuald (1936-2004)
Data publikacji:
2006
Tematy:
Pierwiastki chemiczne
Żywność
Toksykologia
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Streszcz. ang.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies