Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Antybiotyki chinolinowe w żywności. Cz. 1, Struktura, mechanizm działania, farmakokinetyka i toksyczność

Tytuł:
Antybiotyki chinolinowe w żywności. Cz. 1, Struktura, mechanizm działania, farmakokinetyka i toksyczność
Autorzy:
Damasiewicz-Bodzek, Aleksandra
Współwytwórcy:
Janoszka, Beata
Bodzek, Danuta (1943-2006)
Data publikacji:
2007
Tematy:
Farmacja
Żywność
Toksykologia
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliogr.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies