Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Właściwości organoleptyczne wybranych kosmetyków, zawierających surowce roślinne z ziela nostrzyka i rozmarynu lekarskiego = Organoleptic properties of selected cosmetics containing raw plant material from sweet clover and rosemary

Tytuł:
Właściwości organoleptyczne wybranych kosmetyków, zawierających surowce roślinne z ziela nostrzyka i rozmarynu lekarskiego = Organoleptic properties of selected cosmetics containing raw plant material from sweet clover and rosemary
Autorzy:
Płocica, Joanna
Współwytwórcy:
Tal-Figiel, Barbara
Data publikacji:
2009
Tematy:
Kosmetologia
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliogr.

Tekst równol. ang., pol.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies