Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Influence of riboflavin supplementation on liver trace element concentration in trained rats fed low-protein diet

Tytuł:
Influence of riboflavin supplementation on liver trace element concentration in trained rats fed low-protein diet
Współwytwórcy:
Lewicka, Aneta
Stryczek, Anna B.
Kłos, Anna (1945- )
Gralak, Mikołaj
Bertrand, Jerzy (nauki farmaceutyczne)
Morka, Agata
Piastowska-Ciesielska, Agnieszka
Dębski, Bogdan
Data publikacji:
2013
Tematy:
Fizjologia człowieka
Sprawność fizyczna
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliogr.

Streszcz. pol.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies