Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

A comparison of the quality of well known and scab resistant apples in expert and consumer evaluation

Tytuł:
A comparison of the quality of well known and scab resistant apples in expert and consumer evaluation
Współwytwórcy:
Jesionkowska, Katarzyna
Płocharski, Witold (1940- )
Tomala, Kazimierz
Konopacka, Dorota (nauki rolnicze)
Rutkowski, Krzysztof (sadownictwo)
Data publikacji:
2006
Tematy:
Żywność
Owoce
Biotechnologia
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliogr.

Streszcz. pol.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies