Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

[Korespondencja Józefa Marii Hoene Wrońskiego z okresu pobytu w Anglii i materiały dotyczące jego sporu z Board of Longitude, 1810-1822 r.]. [T. 5], [Bruliony i odpisy listów Wrońskiego oraz listy różne].

Tytuł:
[Korespondencja Józefa Marii Hoene Wrońskiego z okresu pobytu w Anglii i materiały dotyczące jego sporu z Board of Longitude, 1810-1822 r.]. [T. 5], [Bruliony i odpisy listów Wrońskiego oraz listy różne].
Współwytwórcy:
L. E. L. (1802-1838). Adresat korespondencji
Truttel et Wurtz. Adresat korespondencji
Thiot, Eliza. Adresat korespondencji Autor
Przesmycki, Zenon (1861-1944). Właściciel
Wellington, Arthur Wellesley (1769-1852). Adresat korespondencji
Nolan, Frederick (1784-1864). Autor
Hoene-Wroński, Józef Maria (1776-1853). Autor
Gilbert, Louis (1799-?). Adresat korespondencji
Young, Thomas (1773-1829). Adresat korespondencji
Data publikacji:
1810-1822
Wydawca:
[Francja]
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
francuski
angielski
Prawa:
Domena Publiczna. Wolno zwielokrotniać, zmieniać i rozpowszechniać oraz wykonywać utwór, nawet w celach komercyjnych, bez konieczności pytania o zgodę. Wykorzystując utwór należy pamiętać o poszanowaniu autorskich praw osobistych Twórcy.
http://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/
Dostawca treści:
Academica
Rękopis
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
rękopisy francuskie

Błędna foliacja: karta 28 podwójnie liczbowana. Karta 122 uszkodz. Karty 96, 110, 114 niezapisane.

rękopisy angielskie

Język francuski, angielski.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies