Tytuł pozycji:
Wpływ dodatku sprzężonego kwasu linolowego, witaminy E i olejów roślinnych na skład kwasów tłuszczowych, oksydację lipidów oraz jakość mięsa drobiowego
- Tytuł:
-
Wpływ dodatku sprzężonego kwasu linolowego, witaminy E i olejów roślinnych na skład kwasów tłuszczowych, oksydację lipidów oraz jakość mięsa drobiowego
- Autorzy:
-
Szymczyk, Beata
- Współwytwórcy:
-
Frys-Żurek, Monika
- Data publikacji:
-
2011
- Tematy:
-
Pasza
Zootechnika
Żywność
- Źródło:
-
Biblioteka Narodowa
- Język:
-
polski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
- Dostawca treści:
-
Academica
-
Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie