Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ocena zależności między chorobą podstawową a stopniem odżywienia organizmu u pacjentów, u których zastosowano żywienie pozajelitowe

Tytuł:
Ocena zależności między chorobą podstawową a stopniem odżywienia organizmu u pacjentów, u których zastosowano żywienie pozajelitowe
Współwytwórcy:
Grochans, Elżbieta (1964- )
Stanisławska, Marzanna
Marek, Barbara (1954- )
Kuczyńska, Magdalena (nauki medyczne)
Rotter, Iwona
Markowska, Agnieszka (medycyna)
Jurczak, Anna (medycyna)
Szkup-Jabłońska, Małgorzata
Data publikacji:
2011
Tematy:
Odżywianie
Onkologia
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Streszcz. ang.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies