- Tytuł:
- Sposób użycia konserwatorów firmy Weck i przepisy sporządzania konserw.
- Data publikacji:
- [1929]
- Wydawca:
- [Warszawa : Spółka Akcyjna Handlu Towarami Żelaznemi Krzysztof Brun i Syn] (Warszawa : F. Wyszyński)
- Tematy:
-
Warzywa - kucharstwo i przetwórstwo
Przemysł rolno-spożywczy - Polska
Owoce - kucharstwo i przetwórstwo
Potrawy mięsne
Grzyby - kucharstwo i przetwórstwo - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- polski
- Prawa:
-
Domena Publiczna. Wolno zwielokrotniać, zmieniać i rozpowszechniać oraz wykonywać utwór, nawet w celach komercyjnych, bez konieczności pytania o zgodę. Wykorzystując utwór należy pamiętać o poszanowaniu autorskich praw osobistych Twórcy.
http://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/ - Dostawca treści:
- Academica
- Inne