- Tytuł:
- Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka
- Współwytwórcy:
-
Mazur, Marcel
Zając, Joanna (nauki medyczne)
Chmielewska, Anna (alergolog)
Pokrzywa, Piotr (nauki techniczne)
Hydzik, Piotr
Szkolnicka, Beata
Kolarzyk, Emilia. Red.
Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego
Czarnobilska, Ewa
Ciszowski, Krzysztof
Potocki, Artur
Dulińska-Stanek, Ewa
Myszkowska, Dorota
Szot, Wojciech M.
Bandoła, Katarzyna
Helbin, Jadwiga
Seweryn, Michał - Data publikacji:
- 2016
- Wydawca:
- Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego
- Tematy:
-
Żywność - higiena
Toksykologia żywności
Jakość żywności - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- polski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Dostawca treści:
- Academica
- Książka