Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Standardy mięsa wołowego

Tytuł:
Standardy mięsa wołowego
Współwytwórcy:
Lendzion, Krzysztof. Red.
Wierzbicka, Agnieszka. Red.
Wierzbicka, Alicja. Red.
Polskie Zrzeszenie Producentów Bydła Mięsnego
Wierzbicki, Jerzy (marketing). Red.
Data publikacji:
2016
Wydawca:
Warszawa : Polskie Zrzeszenie Producentów Bydła Mięsnego
Tematy:
Wołowina - handel - Polska
Kontrola jakości
Jakość produktu
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Inne
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Opis wg. okł.

Wydanie skoroszytowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies