Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Detection of mechanically recovered poultry meat (MRPM) in traditional Egyptian luncheon (emulsion type sausage)

Tytuł:
Detection of mechanically recovered poultry meat (MRPM) in traditional Egyptian luncheon (emulsion type sausage)
Współwytwórcy:
Zahran, Dalia A.
Mansour, N. M.
Emara, M. M. T.
Mohamed, Mai A.
Kassem, Gehan M.A.
Data publikacji:
2016
Tematy:
Żywność - technologia - Egipt
Substancje dodatkowe do żywności
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliogr.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies