Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of a 3-week low-calorie diet and balneological treatment on selected coagulation parameters in morbidly obese patients

Tytuł:
Effect of a 3-week low-calorie diet and balneological treatment on selected coagulation parameters in morbidly obese patients
Współwytwórcy:
Moe, Kristoffer
Adamczyk, Przemysław
Szafkowski, Robert
Ruszkowska, Barbara (biologia medyczna)
Firszt, Mirosława
Rość, Danuta
Iwan-Ziętek, Iza
Góralczyk, Krzysztof
Ponikowska, Irena (1937- )
Góralczyk, Barbara
Firszt-Adamczyk, Agnieszka
Data publikacji:
2016
Tematy:
Dieta niskokaloryczna
Otyłość
Krzepnięcie krwi - badanie
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliogr. s. 760-761.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies