- Tytuł:
- Kinetyka wzrostu i przeżywalności Staphylococcus aureus w regionalnym serze podpuszczkowym dojrzewającym, wyprodukowanym z surowego mleka koziego = Kinetics of the growth and survival of Staphylococcus aureus in regional rennet ripened cheese manufactured from unpasteurized goats milk
- Współwytwórcy:
-
Szteyn, Joanna
Białobrzewski, Ireneusz
Bednarko-Młynarczyk, Elżbieta
Wiszniewska-Łaszczych, Agnieszka
Liedtke, Katarzyna - Data publikacji:
- 2016
- Tematy:
-
Gronkowiec złocisty - badanie
Modele matematyczne - stosowanie - rolnictwo
Sery podpuszczkowe - jakość - badanie - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- polski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł