Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Kinetyka wzrostu i przeżywalności Staphylococcus aureus w regionalnym serze podpuszczkowym dojrzewającym, wyprodukowanym z surowego mleka koziego = Kinetics of the growth and survival of Staphylococcus aureus in regional rennet ripened cheese manufactured from unpasteurized goats milk

Tytuł:
Kinetyka wzrostu i przeżywalności Staphylococcus aureus w regionalnym serze podpuszczkowym dojrzewającym, wyprodukowanym z surowego mleka koziego = Kinetics of the growth and survival of Staphylococcus aureus in regional rennet ripened cheese manufactured from unpasteurized goats milk
Współwytwórcy:
Szteyn, Joanna
Białobrzewski, Ireneusz
Bednarko-Młynarczyk, Elżbieta
Wiszniewska-Łaszczych, Agnieszka
Liedtke, Katarzyna
Data publikacji:
2016
Tematy:
Gronkowiec złocisty - badanie
Modele matematyczne - stosowanie - rolnictwo
Sery podpuszczkowe - jakość - badanie
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliogr. s. 397.

Streszcz. ang.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies