- Tytuł:
- Porównanie jakości tłuszczów występujących w smażonych produktach mięsnych przygotowywanych w warunkach domowych i pochodzących z restauracji typu fast food
- Współwytwórcy:
-
Drużyńska, Beata
Derewiaka, Dorota
Kowalska, Jolanta (technolog żywności)
Majewska, Ewa (nauki rolnicze)
Wołosiak, Rafał
Rutkowska, Justyna (technolog żywności)
Ciecierska, Marta
Dasiewicz, Krzysztof - Data publikacji:
- 2016
- Tematy:
-
Mięso - technologia
Tłuszcze jadalne - jakość - badanie - metody
Potrawy mięsne
Żywność - badanie - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- polski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł