Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Porównanie jakości tłuszczów występujących w smażonych produktach mięsnych przygotowywanych w warunkach domowych i pochodzących z restauracji typu fast food

Tytuł:
Porównanie jakości tłuszczów występujących w smażonych produktach mięsnych przygotowywanych w warunkach domowych i pochodzących z restauracji typu fast food
Współwytwórcy:
Drużyńska, Beata
Derewiaka, Dorota
Kowalska, Jolanta (technolog żywności)
Majewska, Ewa (nauki rolnicze)
Wołosiak, Rafał
Rutkowska, Justyna (technolog żywności)
Ciecierska, Marta
Dasiewicz, Krzysztof
Data publikacji:
2016
Tematy:
Mięso - technologia
Tłuszcze jadalne - jakość - badanie - metody
Potrawy mięsne
Żywność - badanie
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Streszcz. ang.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies