- Tytuł:
- Właściwości prozdrowotne konfitur z płatków róży pomarszczonej (Rosa rugosa)
- Współwytwórcy:
-
Ciołkowska, Aleksandra
Radzki, Wojciech
Skrzypczak, Katarzyna (technolog żywności)
Sławińska, Aneta
Gustaw, Waldemar
Jabłońska-Ryś, Ewa
Michalak-Majewska, Monika - Data publikacji:
- 2016
- Tematy:
-
Miareczkowanie
Statistica (informat.) - stosowanie
Róża (bot.) - kucharstwo i przetwórstwo
Przeciwutleniacze
Żywność - badanie - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- polski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł